Известие

Collapse
No announcement yet.

Лули за 156 питанка ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лули за 156 питанка ?

Значи проблема какъв е ! Нацепени са гумените лули с бобините,трябват ни само гумените лули обаче по магазините и сайтовете се продават комплект с бобините по 100 кинта за бройка и минахме на вариянта моргите . Намерихме едни обаче са от алфа 156 1.8 въпроса е дали стават и са същите като на 1.6 мотор . Обявена цена 40 кинта къде къде ... !
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
    Значи проблема какъв е ! Нацепени са гумените лули с бобините,трябват ни само гумените лули обаче по магазините и сайтовете се продават комплект с бобините по 100 кинта за бройка и минахме на вариянта моргите . Намерихме едни обаче са от алфа 156 1.8 въпроса е дали стават и са същите като на 1.6 мотор . Обявена цена 40 кинта къде къде ... !
    Не знам за кои точно лули говориш. но оригиналните са производство на бош и лулите са по 20-22лв бройката а кабелите бяха някъде 25-27лв на брой. Ако няма да сменяш напуканите бубини поне ги запълни с лак за нокти или каноколит (като гледаш лака да не е с перлички вътре)
    Ако намериш от лака с който се полага като изолация по намотките на ел двигателите най добре.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Аз съм с 1.8 мотор и взех от една морга комплект кабели с бобини от 1.6. Смених планката която държи бобините и накрайниците на бобините и мотора си работи.Удоволствието ми излезе 50 евро.

Comment

Working...
      X